Coachi Tuggi Ball

Coachi Tuggi Ball

Coachi Tuggi Ball er en supersterk skumball med elastisk strikkhåndtak, flott for belønning, apportering og drag. Det myke neoprenhåndtaket gjør det behagelig for deg også!

 • Trygg og morsom
  Denne supermorsomme trygge skumleken er flott for ballelskende hunder! Med strikkhåndtaket og lettvektsballen er trekke- og henteleker skånsomme mot hundens nakke og armer.
 • Perfekt for både valper og hunder
  Dette stimulerende leketøyet er et flott alternativ og/eller tillegg til matbelønninger og perfekt for å redusere valpebiting. Passer for alle aldre og raser.
 • Morsom trening
  Coachi belønningsleketøy er designet for at du og hunden din skal ha det gøy sammen mens du trener. De er flotte for å forbedre innkalling, motjakt og perfekt for agility.
 • Hold dem motivert
  Oppretthold energi og entusiasme ved kun å bruke denne leken som en del av interaktiv lek. Dette bevarer leken som en spesiell belønning, det samme som en matgodbit.

kr329.00 Inkl. mva

Beskrivelse

Coachi Tuggi Ball
Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball Coachi Tuggi Ball

Følg oss og bli oppdatert

Vi ville elske at du ble med i flokken vår, slik at vi kan dele våre tilbud og nyheter med deg 😎

Vi spammer ikke. Les vår Databehandling for mer info

Brand

Coachi

Coachi, vår ekspertdesignede Coachi-serie ble utviklet av Dr Roger Mugford og hans team av trenings- og atferdsspesialister ved Company of Animals Pet Centre, som har hjulpet hunder og laget unike produktløsninger siden 1979. Serien er fokusert på trening gjennom positive læringsopplevelser, og bidrar til å skape et kjærlig bånd mellom deg og hunden din. Gjør treningen enkel, tilgjengelig og morsom!
Coachi

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.