Hurtta Razzle-Dazzle H-sele

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele for hunder er enkel og rask å ta på. Den myke polstringen og stroppene i 100 % resirkulert materiale gir komfort på hver utflukt. Det integrerte håndtaket på selen gir bedre kontroll over hunden din i vanskelig terreng eller i andre situasjoner. Selen er justerbar rundt brystet og passer til de fleste hunderaser, men den passer spesielt godt på slankere kropper. Selen har lang holdbarhet takket være testede, holdbare materialer. En refleks gir enestående synlighet for økt sikkerhet når du går i mørket.

 • Refleks for økt sikkerhet
 • Justerbar polstring foran
 • Justerbar i nakke og bryst
 • Komfortabel passform
 • Slitesterkt håndtak og metallring i rustfritt stål for kobbel
 • Lett å ta på, lett å ta av
 • Laget av resirkulert materiale

kr859.00kr1,059.00 Inkl. mva

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele

Beskrivelse

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele

Materiale: 100 % resirkulert 2 mm PU polstring i kombinasjon med 70 % resirkulert strikking, vevde stropper i 100 % resirkulert polyester, hurtigkobling i 100 % nylon, metalldeler i rustfritt stål

Vaskeanvisning: Håndvask

Tester: Stoffer som er testet for å være sikre, giftfrie og i samsvar med STANDARD 100 i OEKO-TEX®, PU-polstring testet og funnet å ikke inneholde ftalater eller andre skadelige kjemikalier i henhold til REACH-forskrift 1907/2006 SGS laboratoriestandarder, Korrosjonsbestandigheten til metalldeler er testet i laboratorium i henhold til standarden EN ISO 9227: 2017 (E) og funnet å oppfylle de etablerte kvalitetskravene (SGS). Strekkfastheten til selen er testet under laboratorieforhold i henhold til SFS-EN ISO 13934 -1 og oppfyller kravene til selen.

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, Grønn, Rød, Sort

Størrelse

45-55cm, 55-65cm, 65-80cm, 80-100cm, 35-45cm

Brand

Hurtta

Hurtta
Hurtta

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.