Companion Sofa for hund og katt

Companion Sofa for hund og katt

  • Dimensjoner: 89x64x25 cm
  • Lav høyde for enkel tilgang
  • Romslig plass for små og mellomstore kjæledyr
  • Luksuriøs komfort med myk polyesterplysj
  • Slitesterkt og lettstelt PU-kunstskinn
  • Avtakbart og vaskbart putetrekk for enkel rengjøring
  • Robust konstruksjon for langvarig holdbarhet
  • Elegant design som passer inn i ethvert hjem
  • Perfekt for både hunder og katter i alle aldre

kr1,699.00 Inkl. mva

Companion Sofa for hund og katt

Beskrivelse

Companion Sofa for hund og katt

Companion Sofa for Hund og Katt – Luksuriøs Komfort for Din Pelskledde Venn

Gi kjæledyret ditt den ultimate hvileopplevelsen med Companion Sofa for hund og katt, en stilig og funksjonell sovesofa som kombinerer komfort og eleganse i ett. Med målene 89x64x25 cm, er denne sengen designet for å passe perfekt til både hunder og katter, uansett om de elsker å strekke seg ut eller krølle seg sammen for en lur. Laget av førsteklasses materialer, tilbyr denne sofaen ikke bare et komfortabelt sted for kjæledyret ditt å hvile, men også et elegant tilskudd til interiøret ditt.

Egenskaper:

  1. Slitesterkt PU-kunstskinn
    Sofaens eksteriør er laget av slitesterkt PU-kunstskinn, som gir en glatt og sofistikert finish samtidig som det er robust nok til å tåle daglig bruk. Dette materialet er også svært lett å rengjøre – en enkel tørk med en fuktig klut vil fjerne skitt og flekker, noe som gjør den perfekt for aktive kjæledyr.

  2. Myk polyesterplysj for optimal komfort
    Innsiden av Companion Sofa er foret med et putetrekk laget av 100 % polyesterplysj, som gir et luksuriøst, mykt og behagelig underlag for kjæledyret ditt. Dette materialet gir kjæledyret en følelse av trygghet og komfort, slik at de kan hvile eller sove i full avslapning.

  3. Avtakbart og vaskbart putetrekk
    For å gjøre vedlikeholdet enkelt, har Companion Sofa et avtakbart putetrekk som kan vaskes. Dette sikrer at kjæledyrets hvileplass alltid er ren og hygienisk, noe som er viktig for både komfort og helse.

  4. Solid konstruksjon og elegant design
    Sofaen er bygget med en solid ramme som sikrer langvarig holdbarhet, selv for større kjæledyr. I tillegg til sin praktiske funksjon, har sofaen en moderne og elegant design som passer inn i ethvert hjem. Den sofistikerte PU-kunstskinnet tilfører et luksuriøst preg til rommet, mens den myke puten skaper en innbydende plass for kjæledyret.

  5. Perfekt størrelse for hunder og katter
    Med dimensjoner på 89x64x25 cm, er Companion Sofa stor nok til å tilby en romslig og komfortabel hvileplass for små og mellomstore hunder, så vel som katter. Den lave høyden gjør det enkelt for kjæledyr å gå opp og ned fra sofaen, noe som er spesielt viktig for eldre kjæledyr eller de med leddproblemer.

Fordeler:

  • Komfort og stil: Luksuriøst design kombinert med en myk, plysj overflate gir kjæledyret ditt den beste hvileopplevelsen.
  • Enkel å rengjøre: Det slitesterke PU-kunstskinnet og avtakbare putetrekket gjør det enkelt å holde sofaen ren og hygienisk.
  • Holdbarhet: Laget med kvalitetsmaterialer for langvarig bruk, selv med daglig slitasje fra aktive kjæledyr.
  • Allsidighet: Passer både hunder og katter, og den stilige utformingen gjør den til en perfekt tillegg i ethvert moderne hjem.
  • Lett tilgjengelig: Med lav høyde og romslig design er Companion Sofa enkel å bruke for kjæledyr i alle aldre og størrelser.

Konklusjon:

Companion Sofa for hund og katt gir kjæledyret ditt en luksuriøs, behagelig og funksjonell hvileplass, samtidig som den tilfører et snev av eleganse til hjemmet ditt. Med holdbare materialer, enkel rengjøring og en stilfull design, er denne sengen den perfekte kombinasjonen av komfort, stil og funksjonalitet. La kjæledyret ditt slappe av i den beste komforten med Companion Sofa – et valg som garanterer både trivsel og glede for kjæledyret ditt.

Følg oss og bli oppdatert

Vi ville elske at du ble med i flokken vår, slik at vi kan dele våre tilbud og nyheter med deg 😎

Vi spammer ikke. Les vår Databehandling for mer info

Brand

Companion

Companion

    Submitted Successfully

    We will respond soon

    Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

    Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

    Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

    + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.